Euroleague

Χουάντσο στον bwinΣΠΟΡ FM: «Ονειρευόμαστε το Final 4 και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM στο Μόναχο, Γιώργο Πετρίδη, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μπάγερν!

Δηλώσεις στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο Μόναχο, Γιώργο Πετρίδη, έκανε μετά τη σημαντικότατη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί της Μπάγερν ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ.

Ο Ισπανός φόργουορντ, ο οποίος ολοκλήρωσε το παιχνίδι έχοντας πραγματοποιήσει την καλύτερη επιθετική του εμφάνιση (14 πόντους με 3/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 2/2 βολές) με τα πράσινα στην Ευρωλίγκα, εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση που βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, προσθέτοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του ονειρεύονται την πρόκριση στο Final 4, πιστεύοντας ότι μπορούν να τα καταφέρουν!

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, στη μάχη που δίνουμε για να πάρουμε τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Ονειρευόμαστε το Final 4 και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x