Ευρώπη

Δύο εθνικές ομάδες θέλουν για νατουραλιζέ τον Κίναν Έβανς

Ο Κίναν Έβανς είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ στην Ευρωλίγκα, και δύο εθνικές ομάδες ενδιαφέρονται να του δώσουν διαβατήριο για να τις ενισχύσει ως νατουραλιζέ.

Ο Κίναν Έβανς είναι σταθερά ένας από τους κορυφαίους περιφερειακούς στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να έχει κερδίσει το ενδιαφέρον δύο εθνικών ομάδων, ώστε να τον εντάξουν στο σύνολό τους ως νατουραλιζέ.

Συγκεκριμένα, Πολωνία και Γεωργία διερευνούν το ενδεχόμενο απόκτησης του παίκτη της Ζάλγκιρις για τις εθνικές τους ομάδες, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει υπάρξει κάποια προχωρημένη διαπραγμάτευση, καθώς και ο ίδιος δεν είναι και τόσο... ζεστός στο ενδεχόμενο.

«Άκουσα για αυτές τις χώρες ότι θα υπήρχε πιθανώς μια ευκαιρία, αλλά δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμα. Αυτές ήταν απλές συζητήσεις, χωρίς ξεκάθαρο τέλος. Τίποτα δεν πρόκειται να λυθεί κατά τη διάρκεια αυτού του "παραθύρου" ή του ερχόμενου καλοκαιριού. Δεν υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, δεν το σκέφτομαι πραγματικά», ανάφερε από την πλευρά του ο παίκτης επί του θέματος.

Ο Έβανς είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες της EuroLeague, με μέσο όρο 17,1 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1,5 κλεψίματα για 18,6 PIR στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x