Ευρώπη

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Ο Ιβάνοβιτς ήθελε Μπιέλιτσα αντί Μονέκε και Τόμπι αντί Ντέιβις»

Αποκαλυπτικός αναφορικά με τις μεταγραφικές επιλογές του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα ήταν ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Στον φετινό σχεδιασμό του Ερυθρού Αστέρα αναφέρθηκε ο Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» αποκάλυψε ότι το φετινό μπάτζετ είναι συνολικού ύψους 15 εκατ. ευρώ, με τα 12 εκατ. ευρώ εξ αυτών να αφορούν στα συμβόλαια των παικτών και του προπονητικού επιτελείου.

Από ‘κει και πέρα, ο «ισχυρός άνδρας» μίλησε ξεχωριστά για επιλογές του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τον οποίο στη συνέχεια αντικατέστησε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στον πάγκο.

Συγκεκριμένα, ο Τσόβιτς αποκάλυψε ότι ο Μαυροβούνιος κόουτς είχε απορρίψει τον Τσίμα Μονέκε, τον οποίο έχει τώρα στην Μπασκόνια, για χάρη του Νεμάνια Μπιέλιτσα, που δεν έπαιξε εξαιτίας τραυματισμού, αλλά και τον Μάικ Τόμπι αντί του Μπράντον Ντέιβις της Βαλένθια.

«Το μπάτζετ για τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο φέτος είναι κοντά στα 12 εκατ. ευρώ. Αν προσθέσουμε τα ταξίδια και όλα τα υπόλοιπα, πάει κοντά στα 15 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μία αύξηση ύψους 20% σε σχέση με την περσινή σεζόν», δήλωσε αρχικά ο Νεμπόισα Τσόβιτς.

Για την απόκτηση του Νεμάνια Μπιέλιτσα: «Ο Μπιέλιτσα ήταν επιλογή του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Επέλεξε τον Μπιέλιτσα και όχι τον παίκτη της Μπασκόνια, τον Τσίμα Μονέκε. Επίσης, επέλεξε τον Μάικ Τόμπι αντί του Μπράντον Ντέιβις».

Για τις φήμες περί συζητήσεων με τον Ματέους Πονίτκα: «Ο Ιβάνοβιτς μίλησε πρώτα με τον Πονίτκα. Συμφώνησε σε όλα μαζί του, εκτός από το οικονομικό. Έγινε αυτό και μετά από αρκετές ημέρες δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του. Και τότε, πήγε στην Παρτίζαν, αν και είχε πει ότι ανυπομονούσε να παίξει για τον Ιβάνοβιτς. Προφανώς θα είπε το ίδιο και στον προπονητή της Παρτίζαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x