Ελλάδα

Φιτζπάτρικ: «Πιο χαρούμενος για τη νίκη επί της ΑΕΚ, παρά για το βραβείο MVP»

Πανευτυχής ήταν ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, καθώς η νίκη του Ρεθύμνου επί της ΑΕΚ, συνοδεύτηκε με την ανάδειξή του σε MVP της 18ης αγωνιστικής της Α1.

Σπίτι του… έχει πάρει το βραβείο του MVP φέτος ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης και της 18ης αγωνιστικής της Α1, για την εμφάνισή του στη νίκη του Ρεθύμνου επί της ΑΕΚ, με τον 28χρονο να δηλώνει πως η έλευση του Νίκου Βετούλα έχει αλλάξει εντελώς την ψυχολογία στην ομάδα της Κρήτης, προς το καλύτερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόαρλιν Φιτζπάτρικ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξή σου σε MVP της αγωνιστικής, για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών αγωνιστικών ημερών και σε συνδυασμό με την σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ;

«Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, που κατάφερε και κέρδισε διότι αν δεν τα καταφέρναμε κανείς δεν θα μιλούσε για μένα αλλά ούτε και θα αναδεικνυόμουν σε MVP. Ο καινούριος προπονητής, Νίκος Βετούλας, έχει αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας και μας έχει βοηθήσει πολύ. Είμαι περισσότερο χαρούμενος για τη νίκη παρά για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη».

- Η νίκη επί της ΑΕΚ δίνει την δυνατότητα στο Ρέθυμνο να κοιτάει περισσότερο, πιο ψηλά στην βαθμολογία προς τα πλέι οφ, αντί για χαμηλά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό;

«Πλέον έχουμε εδραιωθεί στην 7η θέση. Έχουμε κάποια παιχνίδια μπροστά μας που θα πρέπει να κερδίσουμε και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε το μομέντουμ. Οπότε πλέον κοιτάμε τις θέσεις που βρίσκονται ψηλότερα από την δική μας».

- Ποια είναι η άποψη σου για την Α1 της φετινής σεζόν; Η ποιότητα και ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα, την σεζόν 2014-15 με τον Απόλλωνα Πάτρας;

«Η ποιότητα της Α1 θεωρώ πως είναι σχεδόν ίδια με την σεζόν που αγωνιζόμουν στον Απόλλωνα Πάτρας. Το πρωτάθλημα ήταν και είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες από την κορυφή έως και τις τελευταίες θέσεις διαθέτουν ποιότητα. Το κόουτσινγκ και το σκάουτινγκ είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x