Ελλάδα

Γλυνιαδάκης στον ΣΠΟΡ FM: «Μπορεί τελικό ο Ολυμπιακός, φοβερά οργανωμένος ο ΠΑΟΚ»

Στην πιθανότητα να περάσει την ΤΣΣΚΑ ο Ολυμπιακός και να διεκδικήσει το φάιναλ φορ στην Κωνσταντινούπολη αναφέρθηκε ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

Ο σέντερ του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε, μιλώντας στους Τόλη Κοτζιά και Σταύρο Χονδροθύμιο, στα αγωνιστικά πεπραγμένα του «Δικεφάλου» και στην οργάνωση που έχει ως διοίκηση και στο πόσο θα παίξει ρόλο η εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αναλυτικά:
«Στον ΠΑΟΚ, όλα πήγαιναν καλά μέχρι την ώρα που άρχισαν οι τραυματισμοί που χάλασαν τη χημεία και άλλαξαν οι ρόλοι από τον Σούλη Μαρκόπουλο. Αυτό στοίχισε στα ματς με τον Άρη στα πλέι οφ και εκεί χαλάσαμε την εικόνα μας και ο Άρης ήταν πιο "διαβασμένος" και δε μας άφησε να κάνουμε τα παιχνίδι μας σε κανένα από τα δύο ματς».

«Η διοίκηση του ΠΑΟΚ είναι φοβερά οργανωμένη, έστω και αν είναι προσωρινή και Πρωτοδικείου. Είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της προς τους αθλητές στο οικονομικό και διαθέτει ανθρώπους που ξέρουν και έχουν παίξει μπάσκετ και αυτό που λείπει είναι ένας επενδυτής, που ίσως εμφανιστεί τα επόμενα χρόνια».

«Η ΤΣΣΚΑ έχει δύο εξαιρετικές πεντάδες και είναι καλό που ο Ολυμπιακός εμφανίζεται ως αουτσάιντερ ξανά απέναντι της, όμως έχει τον τρόπο να νικήσει τους Ρώσους. Χρειάζεται να είναι παραγωγικός επιθετικά, να κρατήσει σε χαμηλό σκορ την ΤΣΣΚΑ και να σταματήσει τους αιφνιδιασμούς της, ενώ θα πρέπει να βάλει και τα μακρινά σουτ, όπως έχει κάνει στα φετινά μεγάλα ματς».

«Ο Σπανούλης είναι το "βαρόμετρο" και από την απόδοσή του θα κριθεί ο νικητής του πρώτου ημιτελικού την Παρασκευή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x