Ελλάδα

Πλήρωσε εγγύηση 50 χιλιάδων δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος ο ΜάκΛεμορ

Ο Μπεν ΜάκΛεμορ αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή του Κλακάμας, αφού πλήρωσε εγγύηση 50.000 ευρώ, και η υπόθεσή του θα εξεταστεί στο δικαστήριο την 1η Ιουλίου.

Αντιμέτωπος με μια πολύ βαριά κατηγορία είναι ο Μπεν ΜάκΛεμορ. Ο πρώην άσος της ΑΕΚ και νυν της Μπρεογάν, συνελήφθη με την κατηγορία βιασμού, αλλά και για άλλα σεξουαλικά εγκλήματα.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ΝΒΑερ αναμένεται να δει να του απαγγέλλονται κατηγορίες για βιασμό πρώτου βαθμού, αλλά και άλλες δύο υποθέσεις για σεξουαλική κακοποίηση δευτέρου βαθμού.

Ο άλλοτε γκαρντ της ΑΕΚ Betsson, πάντως, πλήρωσε εγγύηση 50.000 ευρώ για να αφεθεί ελεύθερος από τη φυλακή του Κλακάμας, με την υπόθεση να πηγαίνει σε δικαστήριο, το οποίο θα γίνει την 1η Ιουλίου. Είναι άγνωστο αν θα επιχειρήσει να επιστρέψει στην Ισπανία και να ενσωματωθεί στην ομάδα του.

Ο 31χρονος σούτινγκ γκαρντ/φόργουορντ έπαιξε σε μόλις επτά ματς με την Ένωση, μέχρι να αποχωρήσει λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, μετρώντας 9,7 πόντους και 3,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Στη συνέχεια, στην Ισπανία με την Μπρεογάν είχε σε 13 αγώνες 13,7 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ ανά αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x