Ελλάδα

Παπαπέτρου: «Όσο τρως, πεινάς παραπάνω»

Έτοιμος να σηκώσει κι άλλες κούπες είναι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όπως φάνηκε στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. «Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη σειρά», τόνισε.

Στην προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού για να σηκώσουν το πρωτάθλημα στάθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στις δηλώσεις του μετά τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας την ικανοποίηση που προσέφερε η εκπλήρωση του στόχου.

«Πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για όλους. Κάναμε φοβερή προσπάθεια και όλοι συνέβαλλαν σ’ αυτό. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, που ήταν ο κύριος στόχος μας και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι».

Όσο για το αν κατακτήθηκε εύκολα το πρωτάθλημα, είπε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Υπήρχαν αντιξοότητες και για τους δύο. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη στη σειρά, κερδίσαμε δίκαια. Αυτό μετράει. Το τι κάνει ο Ολυμπιακός».

Σχετικά με τη συνέχεια και τους προσωπικούς τους στόχους, είπε: «Καμιά φορά όσο τρως δεν χορταίνεις, πεινάς παραπάνω. Αυτό ισχύει και στον Ολυμπιακό. Είμαι μικρός ακόμα. Όταν βλέπεις ότι υπάρχουν άτομα με μεγάλη εμπειρία στο παρκέ και παλεύουν σαν να είναι η πρώτη τους μέρα στον αθλητισμό, σου δίνουν ώθηση να παλέψεις κι εσύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x