Ελλάδα

Παπαθεοδώρου: «Είχαμε ενθουσιασμό και ενέργεια, πολύ καλός στο ντεμπούτο του ο Χάμιλτον»

Ικανοποιημένος με την εμφάνιση επί του Άρη εμφανίστηκε ο προπονητής του Προμηθέα, Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, ο Προμηθέας επικράτησε με το εμφατικό 84-51 του Άρη στο «Δ. Τόφαλος» για τη 2η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League, με τους Πατρινούς να δείχνουν σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει του τελικού της Τρίτης (11/04) με την Ουνικάχα Μάλαγα στα προημιτελικά του BCL.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στην ενέργεια και τον ενθουσιασμό που έβγαλε η ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ, αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Λίνου Χρυσικόπουλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

Για το ματς: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, ήμασταν νωθροί με λάθη και δεν εκμεταλλευτήκαμε τις κατοχές. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως μπήκαμε αποφασιστικά στην επίθεση, με ενθουσιασμό και ενέργεια, δημιουργήσαμε μια καλή διαφορά. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση, είμαστε ικανοποιημένοι από όλα τα παιδιά. Και ο Χάμιλτον στο ντεμπούτο του ήταν πολύ καλός».

Για τον τελικό με την Ουνικάχα Μάλαγα: «Πρώτα πρέπει να δούμε τι έχει ο Χρυσικόπουλος (σ.σ. χτύπησε στον αντίχειρα). Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, ξέρουμε τον αντίπαλό και ποια είναι η ποιότητά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x