Ελλάδα

Συνέτριψε με 30άρα τον Άρη και πάει φορτσάτος στον τελικό με την Ουνικάχα ο Προμηθέας!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Προμηθέας επικράτησε με το επιβλητικό 84-51 του Άρη στην Πάτρα για τη 2η κατηγορία του Top-6 της Stoiximan Basket League!

Τα... σπασμένα της Ουνικάχα Μάλαγα πλήρωσε ο Άρης, με τον Προμηθέα Πατρών να συντρίβει τους Θεσσαλονικείς στο «Δ. Τόφαλος» με το εντυπωσιακό 84-51 για τη 2η κατηγορία του Top-6 της Stoiximan Basket League!

Πραγματοποιώντας ένα απίθανο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου το επιμέρους σκορ ήταν 54-24 (!), η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στον γ' γύρο του πρωταθλήματος, ανεβαίνοντας στο 14-9, την ίδια ώρα όπου οι «κίτρινοι» έπεσαν στο 12-12.

Κάπως έτσι λοιπόν, οι Πατρινοί πηγαίνουν φορτσάτοι στον τελικό της Τρίτης (09/04, 19:30) για το Game 2 της προημιτελικής σειράς με την Ουνικάχα στο BCL, με τον Προμηθέα να ψάχνει τη νίκη για να μείνει ζωντανός για την πρόκριση.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χάμιλτον , ο οποίος έκανε τρομερό ντεμπούτο με 15 πόντους, ενώ, αξιοσημείωτο ήταν πως για τον Άρη κανείς παίκτης δεν έφτασε διψήφιο αριθμό πόντων!




Το ματς:


Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα, με τις δύο ομάδες να βγάζουν νευρικότητα στο παιχνίδι τους με πολλά λάθη και άστοχα σουτ, με αποτέλεσμα η πρώτη περίοδος να ολοκληρωθεί με το... φτωχό, 13-13. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι Κάουαν και Χάμιλτον ανέβασαν στροφές στην επίθεση, βάζοντας σε θέση οδηγού τον Προμηθέα, προτού, η ομάδα του Άρη απαντήσει και κλείσει το πρώτο ημίχρονο στο -3 για το 30-27.



Στο τρίτο δεκάλεπτο ήρθε η αγωνιστική έκρηξη των γηπεδούχων, οι οποίοι μέσω της καλής τους άμυνας, βρήκαν ρυθμό στην επίθεση και με «όπλο» το μακρινό σουτ (6/8 τρίποντα), όχι μόνο έχτισαν διψήφιες διαφορές, αλλά έφτασαν ακόμα και στο +25 για το 64-39 του δεκαλέπτου! Κάπως έτσι, η τέταρτη και τελευταία περίοδος απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους Πατρινούς να διατηρούν σε υψηλά επίπεδα την ευστοχία τους, παίρνοντας τελικώς το ροζ φύλλο αγώνα με το τελικό 84-51!


Τα δεκάλεπτα: 13-13, 30-27, 64-39, 84-51.

Δείτε εδώ την στατιστική του αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x