Ελλάδα

Σπανούλης: «Οι παίκτες μου πρέπει να βλέπουν πολύ NBA τελευταία!»

Ικανοποιημένος με τη νίκη και την πρόκριση του Περιστερίου bwin εμφανίστηκε ο Βασίλης Σπανούλης, τονίζοντας, πως το ματς θα μπορούσε να καταλήξει και στις δύο πλευρές.

Την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs της Basket League πανηγύρισε το Περιστέρι bwin το βράδυ της Πέμπτης, επικρατώντας σε ένα απίθανο ματς με δύο παρατάσεις 113-99 της ΑΕΚ, κάνοντας το 2-0 στη σειρά!

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Βασίλης Σπανούλης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την πρόκριση της ομάδας του, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το σημερινό ματς θα μπορούσε να το πάρουν και οι δύο ομάδες.

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό του Περιστερίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως η πρόκριση, αποτελεί πολύ μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:

«Μετά από μια πρόκριση δεν είναι σωστό να πούμε αν δυσκολευτήκαμε ή όχι. Είναι πολύ σημαντικό να καταλαβαίνεις και με ποιόν παίζεις. Η ΑΕΚ είναι μια εξαιρετική ομάδα, ένας πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος. Η Ηλίας Καντζούρης κάνει εξαιρετική δουλειά το έχω ξαναπεί. Να βγαίνεις τρίτος και να παίζεις με την ΑΕΚ ήταν πολύ δύσκολο για εμάς.

Έγινε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, το χάρηκε ο κόσμος. Τα παιδιά πρέπει να βλέπουν πολύ NBA τις τελευταίες ημέρες. Κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι, και οι δύο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν.

Υπάρχει προσμονή, έχουμε δουλέψει πολύ, ήταν παιχνίδι με δύο παρατάσεις, ήταν λογικό να το ζούμε διαφορετικά και να υπάρχει ένταση. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλο τον οργανισμό, στους παίκτες, στη διοίκηση, είναι μια πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία για το Περιστέρι».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x