Γενικά

Ισοπεδωτική η εθνική ΗΠΑ και αποθέωση για Ντουράντ (video)

Ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση για την εθνική ΗΠΑ, καθώς διέλυσε με 107-57 την Κίνα, με τον Κέβιν Ντουράντ να αποθεώνεται στην πρώτη παρουσία του στο Όρακλ Αρένα, έδρα των Γουόριορς.

Η Dream Team προετοιμάζεται εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και σε φιλικό αγώνα «σκόρπισε» την Κίνα με 107-57, πετυχαίνοντας την τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς και αποζημίωσε το κοινό της με πλούσιο θέαμα.

Την τιμητική του στο χθεσινό παιχνίδι είχε ο Κέβιν Ντουράντ, καθώς παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό των Γουόριορς, στην Όκλαντ Αρένα και όπως ήταν αναμενόμενο γνώρισε την αποθέωση. Οι φίλοι των «πολεμιστών» πάντως, περιμένουν εναγωνίως την στιγμή που θα φορέσει την φανέλα και της ομάδας τους, παρουσιάζοντας μια μαγική τριάδα μαζί τους Κάρι και Τόμσον.

Οι Αμερικάνοι σε κάθε παιχνίδι παρουσιάζουν ένα νέο στοιχείο στο παιχνίδι τους και στο χθεσινό,αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν η σκληρή άμυνα και οι αλλαγές σε όλα τα σκριν, κάτι που «έπνιξε» τους Κινέζους.

Πρωταγωνιστές για την εθνική Αμερικής ήταν ο Καρμέλο Άντονι με 20 πόντους εκ των οποίων οι 16 ήρθαν με προσωπικό του κρεσέντο στην τρίτη περίοδο. Από κοντά ο κεφάτος σε ακόμα ένα ματς, ΝτεΜάρκους Κάζινς με 21 πόντους και 11 ριμπάουντ. Το επόμενο φιλικό για τους Αμερικάνους είναι προγραμματισμένο την Παρασκευή με την Βενεζουέλα.




Επιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x