Ελλάδα

Καββαδάς: «Να μιλήσουμε με πράξεις στο γήπεδο»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη, Βασίλης Καββαδάς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τους στόχους της νέας χρονιάς και την απόφασή του να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Βασίλης Καββαδάς ανήκει επίσημα πλέον στο ρόστερ του Άρη και έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας χρονιάς , μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο 25χρόνος Έλληνας σέντερ δήλωσε για την απόφαση του να αγωνιστεί στον Άρη: «Νιώθω πραγματικά πολύ χαρούμενος που είμαι και επίσημα στον ΑΡΗ. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή, αλλά και την διοίκηση που με περίμεναν ως τώρα. Εύχομαι να είναι μια πολύ καλή χρονιά, γεμάτη επιτυχίες και υγεία πάνω από όλα. Από κει και πέρα δεν χρειάζεται να λέμε μεγάλα λόγια. Πρέπει να μιλήσουμε με πράξεις στο γήπεδο και όλα θα πάνε καλά. Ανυπομονώ να ανέβω στην Θεσσαλονίκη και να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα».

Ενώ για την ατμόσφαιρα του Nick Galis Hall πρόσθεσε: «Τελευταία φορά που βρέθηκα στο Nick Galis Hall ήταν με τον Αρκαδικό και παρόλο που ήμασταν από τις ομάδες που βρίσκονταν στις τελευταίες θέσεις της κατηγορίας, ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Το συναίσθημα ήταν απίστευτο. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ και εύχομαι οι φίλαθλοι μας να βρίσκονται και φέτος σε κάθε ματς κοντά στην ομάδα και να την βοηθάει».

Καταλήγοντας, απευθύνθηκε προς τον κόσμο της ομάδας: « Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα δουλεύω στο 120% κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο και θα προσπαθώ να βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι, με δυναμικότητα και καρδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x