Euroleague

Καϊμακόγλου: «Σπουδαία ομάδα με ρόστερ και προπονητή ο Παναθηναϊκός»

Με τις καλύτερες αναμνήσεις από τη θητεία του εκεί, αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις για την τωρινή ομάδα του Παναθηναϊκού μίλησε ο Κώστας Καϊμακόγλου εν όψει του αγώνα με την Ούνιξ την Παρασκευή.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου θυμάται τις ένδοξες στιγμές που έζησε ως παίκτης του Παναθηναϊκού, αλλά γνωρίζει καλά και την τωρινή δυναμική της ομάδας που η δική του Ούνιξ υποδέχεται την Παρασκευή (18:00).

«Έπαιξα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό και το απόλαυσα. Ήταν από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας μου, γιατί κατακτήσαμε πολλούς τίτλους. Είχαμε σπουδαία ομάδα, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν και τώρα ανήκω στην Ούνιξ. Είναι η πέμπτη μου σεζόν εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα, με σπουδαίο προπονητή και ρόστερ. Στα τελευταία παιχνίδια αποδίδουμε καλύτερα και αυτό το ματς θα είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα μας, για να δούμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε. Είχαμε ένα καλό σερί τις δέκα τελευταίες μέρες, με νίκες στην Ευρωλίγκα και τη VTB League. Θα προσπαθήσουμε να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση», τόνισε ο 33χρονος φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x