Ελλάδα

Καλάθης: «Έχουμε αρκετά καλή ομάδα για το πρωτάθλημα. Δύο χρόνια είναι πολλά»

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός έχει την ποιότητα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Νικ Καλάθης στη συνέντευξη Τύπου εν όψει των ημιτελικών των play offs της Α1.

Ο Νικ Καλάθης αναγνώρισε πως ο αποκλεισμός στα play offs της Ευρωλίγκας στοίχισε στην ομάδα του, αλλά τόνισε πως η σεζόν δεν έχει τελειώσει για τον Παναθηναϊκό και εξέφρασε την πίστη πως η κατάκτηση του τίτλου είναι εφικτή.

«Πιστεύω πως έχουμε αρκετά καλή ομάδα για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Για μας η φετινή σεζόν είχε σκαμπανεβάσματα. Δεν θέλαμε να τελειώσει έτσι η πορεία μας στην Ευρωλίγκα, αλλά έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, που μπορεί να κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Έχουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και πρέπει να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε και να είμαστε αφοσιωμένοι στις προπονήσεις και τους αγώνες», ανέφερε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Ερωτηθείς αν ο Παναθηναϊκός, που επέστρεψε… διχασμένος από την Πόλη είναι συσπειρωμένος για τον τίτλο απάντησε: «Είμαστε μαζί όλο το χρόνο. Μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι, στις προπονήσεις και τα παιχνίδια, για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Δύο χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά για τον Παναθηναϊκό και πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x