NBA

Καλεσμένος στην παρέλαση των πρωταθλητών ο ιδιοκτήτης της «μαγικής» τοστιέρας

Οι Γουόριορς κατέκτησαν το πέμπτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και ο Κλέι Τόμπσον δεν ξέχασε την τοστιέρα που σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας άλλαξε την χρονιά των "πολεμιστών".

Ήταν 14 Μαρτίου όταν οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ηττήθηκαν από τους Σπερς και στο Σαν Αντόνιο.Ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους "πολεμιστές" που ήταν επηρεασμένοι από τον τραυματισμό του Κέβιν Ντουράντ.Κάπου εκεί όμως έγινε ένα συμβάν το οποίο άλλαξε την χρονιά των "πολεμιστών",σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας. Ένας φίλος της ομάδας ζήτησε μετά το τέλος του αγώνα από τον Κλέι Τόμπσον να υπογράψει πάνω σε μια τοστιέρα.Τρεις μήνες μετά,οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν στεφθεί πρωταθλητές,έχοντας 31 νίκες σε 33 αγώνες.

Η "μαγική" τοστιέρα λειτούργησε και αυτή ως παράγοντας για το πρωτάθλημα των Γουόριορς και ο Κλέι Τόμπσον θέλει να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη της,καλώντας τον στην παρέλαση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.Έτσι,ο Ρόνι Ρέγιες θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την παρέλαση των πρωταθλητών και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με την ομάδα.




Επιμέλεια: Λευτέρης Τραϊκόγλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x