NBA

«Κάρφωσε» τον Χάουαρντ ο Κόμπι

Ο Κόμπι Μπράιαντ δήλωσε πως ο Ντουάιτ Χάουαρντ δεν έδειξε πρόθυμος να προσαρμοστεί στα δεδομένα που απαιτεί ο πρωταθλητισμός και γι’ αυτό δεν στέριωσε στους Λέικερς.

Μπορεί ένας τραυματισμός να τον κρατά εκτός παρκέ, αλλά ο Κόμπι Μπράιαντ εξακολουθεί να κλέβει τις εντυπώσεις ακόμη και ανενεργός. Μετά τους τωρινούς συμπαίκτες του, που πανηγύρισαν σαν τρελοί μια από τις λιγοστές νίκες τους στη φετινή καταστροφική σεζόν, ο 36χρονος σταρ τα έβαλε με έναν πρώην «λιμνάνθρωπο».

Ο λόγος για τον Ντουάιτ Χάουαρντ, που πρόπερσι ήταν συμπαίκτης του, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να προσφέρει τα προσδοκώμενα. Ο Κόμπι ουσιαστικά κατηγόρησε τον σέντερ των Ρόκετς πως δεν έδειξε διάθεση να μπει στο κλίμα που απαιτείται για μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο.

«Προσπάθησα να βοηθήσω τον Ντουάιτ. Να του δείξω κάποια πράγματα. Όμως εκείνος είχε μια ιδέα για το τι χρειάζεται για να πάρεις ένα πρωτάθλημα. Πίστευε πως στα αποδυτήρια απλώς ο ένας πειράζει τον άλλο, όλοι είναι φίλοι και περνάνε καλά. Όμως όταν είδε ποια ήταν η πραγματικότητα, ένιωσε άβολα. Και είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις αυτή την πρόκληση. Νομίζω πως δεν ήταν πρόθυμος να την αντιμετωπίσει λόγω της φύσης του», δήλωσε ο Κόμπι σφάζοντας με το γάντι τον «σούπερμαν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x