Ευρώπη

Κάτας: «Πολύ υψηλού επιπέδου ομάδες στο τουρνουά της Κρήτης»

Ως μία πολύ καλή ευκαιρία να τεστάρει τις δυνατότητές της είναι για τη Χάποελ Ιερουσαλήμ το τουρνουά του Ηρακλείου, όπως δήλωσαν οι Όντεντ Κάτας και Λιόρ Ελιγιάχου.

Απόλυτα έτοιμη για τη συμμετοχή της στο τουρνουά του Ηρακλείου είναι η Χάποελ Ιερουσαλήμ, με τους Όντεντ Κάτας και Λιόρ Ελιγιάχου να το βλέπουν ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρει η ομάδα τους τις δυνατότητές της απέναντι σε υψηλού επιπέδου αντιπάλους.

Πρώτο ματς για τους Ισραηλινούς στο τουρνουά θα είναι απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Θα συμμετέχουμε σε ένα τουρνουά με ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου. Τα “παράθυρα” της FIBA ταλαιπώρησαν αρκετές ομάδες, αλλά τώρα έχουμε τον χρόνο για να καλύψουμε τα κενά μας. Είμαστε όλοι και βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του τουρνουά, αλλά από την άλλη έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Στόχος μας στο τουρνουά είναι να προσαρμοστούν οι παίκτες και να βγάλουμε αυτά που δουλεύουμε. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό σύνολο που έχουμε χτίσει και από την πρώτη ημέρα αισθανόμαστε ότι κάνουμε καλή δουλειά», ήταν τα λόγια του Όντεντ Κάτας κατά την αναχώρηση της Χάποελ για την Κρήτη.

Από την πλευρά του, ο Λιόρ Ελιγιάχου είπε: «Νιώθουμε πολύ καλά, καθώς κάνουμε προπονήσεις εδώ και καιρό όλοι μαζί. Έχουμε κάνει καλά παιχνίδια στην προετοιμασία και τώρα θα δοκιμαστούμε απέναντι σε ομάδες πολύ υψηλού επιπέδου. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x