Ευρώπη

Κλαβέρ: «Η Ρεάλ ενδιαφέρεται για μένα»

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε ο Βίκτορ Κλαβέρ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας τονίζοντας πως ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στο στόχαστρο της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Βίκτορ Κλαβέρ, όπως δήλωσε ο ίδιος στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser». Δημοσιεύματα αναφέρουν πως η διοίκηση της Ρεάλ έχει ετοιμάσει τριετές συμβόλαιο για τον παίκτη της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για μένα, αλλά για τώρα τίποτα δεν έχει συμφωνηθεί. Προτεραιότητά μου είναι να αγωνιστώ σε ομάδα Ευρωλίγκας. Μέχρι τώρα, αρκετές ομάδες έχουν επικοινωνήσει μαζί μου. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος για το μέλλον, μου αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμένα, για αυτό πρέπει να περιμένω», ήταν τα λόγια του Κλαβέρ.

Η Βαλένθια έχει τα δικαιώματα του παίκτη στην Ισπανία και έτσι πρέπει να συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρησή του. Το περασμένο καλοκαίρι ο Κλαβέρ ήταν ένα βήμα πριν τη συμφωνία με τη Λαμποράλ Κούτσα, αλλά το deal χάλασε και, έτσι, αποφάσισε να αφήσει την Ισπανία για την «Λόκο» του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Επιμέλεια: Στράτος Παυλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x