NBA

Κλέι Τόμπσον: «Θέλω να κλείσω την καριέρα μου στους Γουόριορς»

Την καριέρα του στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επιθυμεί να κλείσει ο Κλέι Τόμπσον, όπως δήλωσε στο «ESPN» πριν την αναμέτρηση με τους Μπλέιζερς.

Την επιθυμία, για ακόμη μία φορά, να κλείσει την καριέρα του στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έκανε γνωστή ο Κλέι Τόμπσον, στο «ESPN», πρίν τον αγώνα με τους Μπλέιζερς. Οι «πολεμιστές» μπορεί να ηττήθηκαν με το «βαρύ» 129-107 στο Πόρτλαντ, αλλά όμως βγήκε και κάτι καλό από αυτό το παιχνίδι.

Το Νο. 11 του Ντραφτ του 2011, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ομάδα του Όκλαντ, με πολλές ομάδες να θέλουν να τον αποκτήσουν. Πρώτη και «καλύτερη» είναι αυτή του Λεμπρόν Τζέιμς, οι Λος Άντζελες Λέικερς, με τον «βασιλιά» να θέλει στο πλευρό του έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ του ΝΒΑ, για να δημιουργήσουν ένα πολύ ισχυρό δίδυμο με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Το μόνο βέβαιο προς το παρόν είναι η επιθυμία του παίκτη να παραμείνει στο ρόστερ των «Dubs», αλλά σίγουρα ρόλο θα παίξει και το οικονομικό κομμάτι, με τους πρωταθλητές να μην μπορούν να προσφέρουν τα χρήματα τα οποία θα του προσφερθούν από την ομάδα του Λος Άντζελες. Τα πάντα είναι ανοιχτά και ως το καλοκαίρι το άγχος των φίλων των Γουόριορς θα μεγαλώνει, όσο ενθαρρυντικά και αν είναι τα λόγια του αμερικάνου σούπερ σταρ.

Επιμέλεια: Σπύρος Μπίσκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x