Euroleague

Κορωνιός στον ΣΠΟΡ FM: «Βρήκε ρυθμό ο Ολυμπιακός, προβληματική η εικόνα του Παναθηναϊκού»

Στο καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έχει ο Ολυμπιακός στην Ευρωλίγκα, αλλά και στην προβληματική εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε ο Άγγελος Κορωνίας μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM.

Ως μία ομάδα που ξέρει τι πρέπει να κάνει όταν βρίσκεται στο παρκέ και που πλέον έχει καταφέρει να βρει ρυθμό, κάτι που αποδεικνύουν και τα αποτελέσματά της στην φετινή Ευρωλίγκα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Άγγελος Κορωνιός.

Ο Έλληνας τεχνικός φιλοξενήθηκε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή του Γιώργου Χελάκη, όπου τόνισε την δυνατότητα του Ολυμπιακού να προσαρμόζει το πλάνο του πάνω στα αδύναμα στοιχεία του εκάστοτε αντιπάλου αλλά και στην ικανότητά του να διαχειρίζεται σημαντικές απουσίες όπως αυτή του Βασίλη Σπανούλη.

Παράλληλα, μίλησε για την προβληματική εικόνα που έχει παρουσιάσει ως τώρα ο Παναθηναϊκός ο οποίος μοιάζει να μην έχει χημεία και να βρίσκεται στην αναζήτηση ρόλων μέσα στο γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στο Λούκας Λεκαβίτσιους τον οποίο χαρακτήρισε ως ένα πολύ καλό παίκτη που μπορεί να δώσει σημαντικές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

Για την φετινή εικόνα του Ολυμπιακού:
«Προσωπικά θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός ανεξάρτητα από την πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό βρήκε ρυθμό, στην Ευρώπη παίζει καλά και το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα. Είναι μία ομάδα που έχει ενέργεια, πιέζει και έχει ένα μεγάλο ταλέντο και ένα μεγάλο σέντερ τον Μιλουτίνοφ. Ότι και να γίνει τα επόμενα χρόνια, ο Ολυμπιακός φέτος έχει ένα πλεονέκτημα και αν τελικά πάει στο ΝΒΑ θα το αξίζει».

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε με δύο διαφορετικά αγωνιστικά στυλ αυτή την εβδομάδα:
«Η Ευρωλίγκα είναι ένας γολγοθάς. Έκανε μία σημαντική νίκη στην έδρα της Μακάμπι. Κάθε προπονητής προετοιμάζει την ομάδα του βάσει του επόμενου αντιπάλου. Για αυτό και ο Ολυμπιακός είχε δύο διαφορετικές εικόνες. Και όλα αυτά παρά την απουσία του Βασίλη, κάτι που δείχνει πως μπορεί να διαχειριστεί τις απουσίες και βοηθά τους υπολοίπους να αποκτήσουν ρυθμό».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού:
«Ο Παναθηναϊκός έχει προβληματική εικόνα. Έχει παίκτες αλλά δεν έχει χημεία. Ο καθένας παίζει για το εαυτό του. Χωρίς πλάνο. Αν δεν υπάρξουν ρόλοι και δεν γίνει πιο σκληρός στην άμυνα του θα έχει θέμα. Και σήμερα ειδικά αν δεν είναι σκληρός αμυντικά κόντρα στη Φενέρμπαχτσε θα έχει πρόβλημα. Δεν υπάρχει αλληλοκάλυψη, δεν ξέρει ο κάθε παίκτης που πρέπει να πάει. Και αυτό κοστίζει πολύ».

Για τον Ντένμον και αν μπορεί να αντικαταστήσει τον Τζέιμς:
«Ο Τζέιμς βρήκε ρυθμό την περσινή σεζόν και βοήθησε τον Παναθηναϊκό με κρίσιμα σουτ. Ο Ντένμον είναι ένας καλός παίκτης και σίγουρα θέλει το χρόνο. Τώρα το κατά πόσο μπορεί να δέσει σε μία ομάδα με πολλές επιλογές είναι άλλη κουβέντα. Επίσης ο Καλάθης δείχνει να είναι ο μόνος που προσπαθεί και από το καλοκαίρι με την εθνική έχει εξαιρετική εικόνα».

Για τον Λεκαβίτσιους:
«Ο Λεκαβίτσιους είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Και ως αλλαγή του Καλάθη αλλά και να αγωνιστούν και μαζί, Είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή για τον Παναθηναϊκό και θέλει σίγουρα το χρόνο του για να δέσει με την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x