Euroleague

Μάντζαρης: «Ήρθαμε για τη νίκη και όχι για τη διαφορά»

Για τη νίκη πάλεψε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης στο τέλος του κόστισε την ήττα, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μάντζαρη.

Απογοητευμένος ήταν ο Βαγγέλης Μάντζαρης με τον τρόπο που ήρθε η ήττα του Ολυμπιακού από τη Φενέρμπαχτσε, με τον διεθνή γκαρντ να τονίζει όμως πως οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν την τύχη στα χέρια τους για το πλεονέκτημα έδρας.

«Δυστυχώς χάσαμε την ψυχραιμία μας. Μας πίεσαν αρκετά, ο κόσμος μπήκε στην εξίσωση, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και εγώ και οι συμπαίκτες μου και δεν τα καταφέραμε. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο Βασίλης για την ομάδα μας. Ήρθαμε για να κερδίσουμε και όχι για τη διαφορά. Δεν μπορούμε να λέμε εάν ήταν εδώ ο Σπανούλης τι θα είχε γίνει. Με τα αν δεν γίνεται δουλειά. Αν κρατάγαμε λίγο ακόμη εκεί στο +10, θα κερδίζαμε. Παίξαμε με τη φιναλίστ της Ευρωλίγκας, κόντρα σε φανατικό κοινό, χωρίς τον ηγέτη και τον αρχηγό μας, ήρθαμε εδώ να κερδίσουμε και να παλέψουμε. Πλέον, εξαρτάται καθαρά από εμάς τι θα γίνει και αυτό είναι το σημαντικό. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας για το πλεονέκτημα. Χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά συνεχίζουμε», ήταν τα λόγια του Έλληνα γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x