Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Πάμε για τελικό στο Περιστέρι»

Ο Ήφαιστος Λήμνου φιλοξενείται από το Περιστέρι στο 3ο ματς της σειράς, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να ξεκαθαρίζει ότι πρόκειται για τελικό.

Περιστέρι και Ήφαιστος Λήμνου συγκρούονται στο «Ανδρέας Παπανδρέου» το Σάββατο (25/5, 19:30) με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά των playoffs. Ο φόργουορντ των φιλοξενούμενων, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ανέφερε ότι πρόκειται για τελικό, ενώ επισήμανε πως αν η ομάδα του πάρει την πρόκριση στους «4», θα είναι σαν να κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:
«Καλησπέρα σε όλους,

Και να που η ιστορία συνεχίζεται... Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε όλη τη σεζόν κι έχουμε βρεθεί μία νίκη μακριά από την ημιτελική φάση των playoffs της Betshop Basket League. Θέλαμε ν’ απολαύσουμε αυτή την ιστορική στιγμή για την ομάδα και τη Λήμνο στην πρώτη της συμμετοχή στα playoffs. Παράλληλα στόχος ήταν να παίξουμε καλό μπάσκετ και σε αυτά τα δύο παιχνίδια με το Περιστέρι το έχουμε καταφέρει, με εξαίρεση κάποια κενά διαστήματα.

Πάμε λοιπόν, να παίξουμε έναν τελικό πρωταθλήματος, γιατί θα αποτελεί κανονικό πρωτάθλημα για τον Ήφαιστο να προκριθεί στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Μυστικά και προγνωστικά δεν υπάρχουν. Είδαμε τα λάθη μας και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, προκειμένου ν’ ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις. Με το πνεύμα της ομαδικότητας και της οικογένειας που μας έφερε μέχρι εδώ, με αυτό θα πορευτούμε μέχρι και το τέλος.

Έχουμε κάνει πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα και πάμε να ευχαριστηθούμε και να παλέψουμε ακόμα ένα σημαντικό ματς. Φυσικά το έργο μας δεν θα είναι εύκολο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει το πλεονέκτημα έδρας και είναι το φαβορί.

Σκοπός μας είναι στο τέλος του παιχνιδιού να έχουμε κάνει περήφανη τη Λήμνο, με την προσπάθεια μας στο παρκέ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x