Ελλάδα

Μαυροειδής στο sportfm.gr: «Ιστορική στιγμή, θα τα δώσουμε όλα στον τελικό»

Επιτυχία που καρτερούσαν χρόνια όλοι στην ΑΕΚ χαρακτήρισε την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου με τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Μαυροειδής, μιλώντας στο sport-fm.gr.

Ιστορική χαρακτήρισε την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου για την ΑΕΚ ο Δημήτρης Μαυροειδής μιλώντας στον sport-fm.gr στον απόηχο της μεγάλης νίκης επί του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής σέντερ τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» απέδειξαν πρωτίστως στους εαυτούς τους πόσο καλύτερα μπορούν να παίξουν, ενώ έκανε λόγο για δικαίωση του Μάκη Αγγελόπουλου και υποσχέθηκε «μάχη» στον τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Μαυροειδή στον Χρήστο Ρομπόλη:

-Τελικά κρατούσατε το καλύτερο παιχνίδι σας για το πιο μεγάλο παιχνίδι μέχρι τώρα στη σεζόν…
«Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα μας και τα αποτελέσματά μας στα τελευταία παιχνίδια δεν έδειχναν ότι μπορούσαμε να πάμε στον τελικό, αλλά ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα μπούμε και θα τα δώσουμε όλα. Η ομάδα ήταν διψασμένη και ο κόσμος, αλλά και ο πρόεδρος για να πάμε στον τελικό. Ήμασταν ενωμένοι, δεν σταματήσαμε ακόμη κι όταν το παιχνίδι πήγαινε να στραβώσει και γενικά είχαμε συγκέντρωση για 40 λεπτά».

-Πολλοί αμφέβαλαν για το αν αυτή η ΑΕΚ μπορεί να παίξει άμυνα. Ήταν η σημερινή εμφάνιση η απάντηση;
«Αποδείξαμε απέναντι σε μια ομάδα Ευρωλίγκας ότι μπορούμε να παίξουμε άμυνα. Το θέμα είναι ότι το δείξαμε και στους εαυτούς μας. Ίσως δεν πρέπει να είμαστε χαλαροί, θα πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένοι σε όλα τα παιχνίδια και να μπαίνουμε να πνίγουμε τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό, όπως κάναμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ήταν ένα μάθημα και για μας».

inner

-Και μέσα σε λίγες μέρες είδαμε πόσο άσχημα και πόσο καλά μπορεί να παίξει η ΑΕΚ…
«Είναι καθαρά θέμα δικό μας πώς θα εμφανιζόμαστε στα παιχνίδια. Ο κόουτς κι όλο το σταφ μάς δίνουν τις πληροφορίες, κάνουν το σκάουτινγκ, τα πάντα… Το γεγονός ότι μπαίνουμε πολλές φορές νωθροί είναι πρόβλημα δικό μας και πρέπει να το προσέξουμε, γιατί όπως αποδείχτηκε έχουμε πολύ μεγάλες δυνατότητες. Μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά».

-Η προσμονή για τον τελικό θα σας κρατήσει σε εγρήγορση για τους επόμενους μήνες;
«Πρέπει να το έχουμε αυτό, να έχουμε τη δίψα για τον τελικό, αλλά να μην ξεχνάμε τι έχουμε μέχρι τότε. Έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας με πολύ σημαντικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη και πρέπει να συγκεντρωθούμε. Ο τελικός αργεί ακόμη. Το έχουμε στο μυαλό μας σαν στόχο, αλλά αργεί ακόμη».

-Ο κόσμος ζητούσε στο τέλος το Κύπελλο. Πώς απαντάτε εσείς σε αυτό;
«Είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα αυτός ο τελικός μετά από τόσο καιρό. Εμείς, να το ξέρουν οι φίλαθλοι μας αυτό, δεν θα παρατήσουμε το παιχνίδι ποτέ. Θα παίξουμε για τη νίκη, για να διεκδικήσουμε το Κύπελλο. Θα τα δώσουμε όλα και τους περιμένουμε δίπλα μας».

-Είναι και μια δικαίωση για τον Μάκη Αγγελόπουλο και τις επενδύσεις του, έτσι;
«Ο πρόεδρος ήθελε πολύ να πάμε στον τελικό. Πέρσι ήθελε να κάνουμε επιτέλους μια νίκη απέναντι σε έναν από τους δύο μεγάλους και το κάναμε. Τώρα καταφέραμε να πάμε σε έναν τελικό. Σιγά-σιγά, έτσι θα φτιαχτεί η ομάδα. Δεν γίνεται αλλιώς. Σίγουρα ο κόσμος έχει δίψα και θέλει να δει την ομάδα όπως ήταν παλιά. Ο πρόεδρος έχει ένα καλό πλάνο, αλλά δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Πρέπει να έχουμε όλοι υπομονή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x