Γενικά

Με 100άρες οι προκρίσεις στο Final 4 του Laconia

ΑΠΟΕΛ, Νεάπολη, Δαιμονιά και Κάστρο Μονεμβασίας οι ομάδες των ημιτελικών στο lakonια.

Πέμπτη αγωνιστική ημέρα για το 2o Laconia Summer Basketour που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων στο Δήμο Μονεμβασίας.

Με δύο 100άρες στα τρία παιχνίδια, κρίθηκαν οι προκρίσεις στο Final 4 του Laconia Summer Basketour 2017. Η Νεάπολη, στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, επικράτησε εύκολα των Energy με 104-67 και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στον πρώτο ημιτελικό. Εκεί, θα τεθεί αντιμέτωπη με τον περυσινό πρωταθλητή, ΑΠΟΕΛ, που, αν και δυσκολεύτηκε λίγο κόντρα στη Sivasspor, πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση με 66-47.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, η Δαιμονιά έκανε την «ανατροπή» κόντρα στην Άμυνα και όχι μόνο κάλυψε τη διαφορά των 11 πόντων, αλλά σημείωσε και τη δεύτερη 100άρα στη φετινή διοργάνωση. Η Demon Village κυριάρχησε 103-69 και στον δεύτερο ημιτελικό της Παρασκευής θα βρεθεί αντιμέτωπη του Κάστρου Μοναμβασίας, που είχε εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση στο Final 4.

Αγωνιστικά, η προσοχή στρέφεται στο Final 4 της Παρασκευής, το οποίο θα παρουσιάσουν οι Πέτρος Πολυχρονίδης και Έλενα Κρεμλίδου.


Τα αποτελέσματα:

Νεάπολη-Energy 104-67
ΑΠΟΕΛ-Sivasspor 66-47
Δαιμονιά-Άμυνα 103-69

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x