Γενικά

Με Ματσιούλις και Λεκαβίτσιους η προεπιλογή της Λιθουανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο

«Ελληνικό» χρώμα στη Λιέτουβα.

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους και ο Γιόνας Ματσιούλις βρίσκονται στη λίστα της προεπιλογής της Εθνικής Λιθουανίας για το Παγκόσμιο της Κίνας.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κίνας, Νταΐνιους Αντομάιτις, συμπεριέλαβε τόσο τον γκαρντ του Παναθηναϊκού, όσο και τον φόργουορντ της ΑΕΚ παρότι προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και ακόμη είναι αβέβαιο αν θα είναι διαθέσιμος. Το ίδιο ισχύει και για τον σέντερ της Αρμάνι Μιλάνο, Αρτούρας Γκουντάιτις.

Στη σύνθεση της ομάδας ξεχωρίζουν οι δύο ΝΒΑερ, Γιόνας Βαλαντσιούνας των Γκρίζλις και Ντομάντας Σαμπόνις των Πέισερς. Η πιο αισθητή απουσία είναι αυτή του Ντονάτας Μοτιεγιούνας.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί: Καλνιέτις (Βιλερμπάν), Λεκαβίτσιους (Παναθηναϊκός), Γιαναβίτσιους (Πριενάι), Μπιτσκάουσκις (Γιουβέντους), Σεϊμπούτις (Σαραγόσα), Γκριγκόνις (Ζαλγκίρις), Γιουσκεβίτσιους (Ναντέρ), Μιλάκνις (Ζαλγκίρις), Ματσιούλις (ΑΕΚ), Ουλάνοβας (Ζαλγκίρις), Μπουτκεβίτσιους (Ρίτας Βίλνιους), Γκιεντράιτις (Άλμπα Βερολίνου), Κουζμίνσκας (Αρμάνι Μιλάνο), Μπέντζιους (Ρίτας Βίλνιους), Γιανκούνας (Ζαλγκίρις), Μασιούλις (Ζαλγκίρις), Βαλαντσιούνας (Γκρίζλις), Σαμπόνις (Πέισερς), Καβαλιάουσκας (Ζαλγκίρις), Εχόντας (Ρίτας Βίλνιους), Γκεμπένας (Γιουβέντους), Γκουντάιτις (Αρμάνι Μιλάνο), Κάιρις (Ρίτας Βίλνιους), Μοκεβίτσιους (Πέζαρο).

H Λιθουανία συμμετέχει στον όγδοο όμιλο μαζί με Αυστραλία, Καναδά και Σενεγάλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x