Ευρώπη

Με πούλμαν θα πάει στα Σκόπια η εθνική Βοσνίας

Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομοσπονδία μπάσκετ της Βοσνίας, την ανάγκασαν να στείλει με πούλμαν την εθνική ομάδα στα Σκόπια, όπου θα συμμετάσχει σε τουρνουά προετοιμασίας.

Οδικώς θα μεταβεί η αποστολή της εθνικής ομάδας της Βοσνίας στα Σκόπια, για το συγκεκριμένο τουρνουά προετοιμασίας.

Όπως έγινε γνωστό, η ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να αδυνατεί να πληρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια και έτσι οι παίκτες του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς θα πάνε με πούλμαν στη γειτονική χώρα.

«Η εθνική ομάδα θα συμμετάσχει στο τουρνουά των Σκοπίων, με την ομάδα και προπονητικό επιτελείο να πηγαίνουν εκεί με πούλμαν. Ήταν πολλά τα έξοδα και επειδή δεν έχουμε αρκετά χρήματα, κρίναμε ότι αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή λύση. Οι παίκτες και προπονητικό επιτελείο της ομάδας συμφώνησαν να πάνε με το πούλμαν και όχι με το αεροπλάνο, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε και σε άλλα τουρνουά. Δεν είναι ο σωστός τρόπος να πας με το πούλμαν, αλλά αναγκαστήκαμε να κάνουμε κάτι τέτοιο και τους ευχαριστώ που συμφώνησαν σ’ αυτό, καθώς το ταξίδι θα διαρκέσει 11 με 12 ώρες», ήταν τα λόγια ενός μέλους της βοσνιακής ομοσπονδίας μπάσκετ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x