Ευρώπη

Μενουδάκος στον ΣΠΟΡ FM: «Ευθυνόμαστε όλοι»

Ο συνεργάτης του Ηλία Παπαθεοδώρου ανέλυσε τα αίτια της βαριάς ήττας της ΑΕΚ από την Μπούργος.

Ο Δημήτρης Μενουδάκος εστίασε στην κακή αμυντική συμπεριφορά της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο και στην απουσία του Κιθ Λάνγκφορντ όταν η «Ένωση» πλησίασε, μετά την ήττα από την Μπούργος.

«Η απώλεια του Κιθ μάς αποσυντόνισε, αλλά το πρόβλημα ήταν η άμυνά μας, που δεν είναι το καλύτερο του συγκεκριμένου παίκτη. Σε αυτό το κομμάτι ευθυνόμαστε όλοι σαν ομάδα. Στο δεύτερο μέρος κάναμε κάποιες αλλαγές στην άμυνα για να παγώσουμε το ρυθμό τους, μας βγήκε σε κάποιο βαθμό, αλλά στο τέλος μάς έλειψε η ποιότητα του Κιθ για να μας δώσει κάποιους πόντους να πλησιάσουμε περισσότερο», δήλωσε στον απεσταλμένο του ΣΠΟΡ FM 94,6 στο Μπούργος, Γιώργο Πετρίδη.

Ερωτηθείς αν έπαιξε ρόλο η ατμόσφαιρα στο γήπεδο για την εικόνα της «Ένωσης» ήταν κατηγορηματικός. «Δεν θεωρώ ότι επηρεάστηκαν οι παίκτες μας. Δεν δικαιούνται να επηρεάζονται από ένα τέτοιο κλίμα, που δεν ήταν εχθρικό, αλλά ένα υπέροχο μπασκετικό κλίμα και για τις δύο ομάδες».

Όσο για τη συνέχεια και τα δύσκολα ματς εκτός έδρας με Περιστέρι και Ράστα Βέχτα; «Δεν σκεφτόμαστε το μέλλον, αλλά την επόμενη προπόνηση. Να δούμε τους παρόντες, γιατί έχουμε ήδη τραυματισμούς. Όλα είναι σε κίνδυνο, αλλά εμείς πρέπει να προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x