Ελλάδα

Επιβεβαίωση sportfm.gr: Μια «ανάσα» από Τιλί ο Ολυμπιακός!

Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού προβάρει ο Κιμ Τιλί -περίπτωση την οποία είχε αποκαλύψει από την Πέμπτη (29/6) το sportfm.gr και ο Νίκος Ζέρβας! Οι Πειραιώτες είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 28χρονο

Τριτώνει το… καλό για τον Ολυμπιακό!

Μετά τους Στρέλνιεκς και Μπόγρη, οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση και του Κιμ Τιλί, περίπτωση την οποία είχε αποκαλύψει από την Πέμπτη (29/6) το sportfm.gr και ο Νίκος Ζέρβας!

Όπως μετέδωσε, λοιπόν, ο τελευταίος στον ΣΠΟΡ FM, ο φόργουορντ της Μπασκόνια είναι κάτι παραπάνω από θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι βλέπουν στο πρόσωπο του 28χρονου Γάλλου το ιδανικό back up του Γιώργου Πρίντεζη στη θέση «4».

Ουσιαστικά, αν αποκτηθεί και ο ύψους 2,11μ. φόργουορντ, ο Ολυμπιακός κλείνει με τη φροντ λάιν του -και περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Μιλουτίνοφ.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ο Τιλί αγωνίστηκε σε 32 αγώνες με τη φανέλα της Μπασκόνια και είχε κατά μέσο όρο 6,9 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε κάτι περισσότερο από 19 λεπτά συμμετοχής.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x