NBA

Μόνοι τους (οι Τζέιμς-Ίρβινγκ) κι όλοι τους (οι Σέλτικς)!

Σε προσωπική -σχεδόν- υπόθεση μετέτρεψαν το 3-1 επί των Σέλτικς οι Τζέιμς και Ίρβινγκ! Θιγμένοι από το προβάδισμα των φιλοξενούμενων, πέτυχαν συνολικά… 76 πόντους και υπέγραψαν το 112-99 των Καβαλίερς

Σε παράσταση για… δυο ρόλους μετατράπηκε το τέταρτο παιχνίδι των Καβαλίερς με τους Σέλτικς.

Παρά τη συγκινητική προσπάθεια της, η ομάδα της Βοστώνης είχε την ατυχία να αφιονιστούν ταυτόχρονα οι Τζέιμς και Ίρβινγκ και φυσιολογικά ηττήθηκε 112-99 στο τέλος.

Με κορυφαία την τετράδα των Μπράντλεϊ (19 πόντοι), Κράουντερ (18 πόντοι), Χόρφορντ (16 πόντοι) και Ολίνικ (15 πόντοι), οι φιλοξενούμενοι άγχωσαν το Κλίβελαντ. Έφτασαν κάποια στιγμή το προβάδισμά τους μέχρι και το +16. Δυστυχώς όμως για εκείνους, οι σούπερ σταρ των γηπεδούχων… θίχτηκαν.

Πετυχαίνοντας λοιπόν τους 48 από τους 65 πόντους της ομάδας τους στο δεύτερο ημίχρονο και 76 συνολικά (42 ο Ίρβινγκ και 34 ο Τζέιμς) γύρισαν μόνοι τους το παιχνίδι. Ή μάλλον σχεδόν μόνοι τους. Γιατί ήταν εξαιρετικά σημαντική και η βοήθεια του Κέβιν Λοβ, ο οποίος τελείωσε το ματς με 17 πόντους, 15 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 2 τάπες.

Κατόπιν όλων αυτών, οι Καβς αποκατέστησαν την τάξη μετά την ήττα τους στο προηγούμενο ματς και τους αρκεί μια επικράτηση ακόμα για να φτάσουν στο 4-1 και στο deja vu με τους Γουόριορς στους τελικούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x