Ευρώπη

Μπάνκι: «Σε εξαιρετική φόρμα η Ντιζόν, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί»

Για τις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Ντιζόν μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι.

Ως μια “αθλητική” και φορμαρισμένη ομάδα χαρακτήρισε την Ντιζόν ο προπονητής της ΑΕΚ, Λούκα Μπάνκι, που μίλησε στο επίσημο site της ΚΑΕ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης των δύο ομάδων για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League (16/1, 19:30).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Μπάνκι στο aekbc.gr:

«Αντιμετωπίζουμε την Ντιζόν, η οποία έχει βελτιώσει πάρα πολύ την εικόνα της στους τελευταίους αγώνες. Είναι “αθλητική” ομάδα και παίζει πολύ καλή επιθετική άμυνα. Η θέση της στη βαθμολογία δεν συμβαδίζει με το ταλέντο της ομάδας, καθώς έχασε για πολλά ματς τον Χόλστον, ο οποίος είναι ο παίκτης-κλειδί.

Προέρχεται από δύο νίκες με Νίμπουρκ και Φουενλαμπράδα, και από μια εντυπωσιακή εμφάνιση-νίκη, στο γαλλικό πρωτάθλημα απέναντι στη Στρασμπούρ. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και με ψυχολογία στα ύψη. Θα έρθει στο ΟΑΚΑ για να παλέψει, αναζητώντας τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Από την πλευρά μας, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί αύριο. Να δώσουμε έμφαση στην άμυνά μας και ειδικά στα ριμπάουντ. Περιμένουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και πρέπει να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x