Ευρώπη

Μπάνκι: «Θα χρειαστούμε ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση»

Την αγωνιστική εγρήγορση που πρέπει να δείξει η ΑΕΚ για να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί της σε Ελλάδα και Ευρώπη επεσήμανε ενόψει του αγώνα με τη Νίμπουρκ ο Λούκα Μπάνκι.

Μια ΑΕΚ «προσγειωμένη» και ανεπηρέαστη από το μεγάλο σερί της σε Ελλάδα και Ευρώπη θέλει να δει απέναντι στη Νίμπουρκ ο Λούκα Μπάνκι.

Μιλώντας στο επίσημο site της «Ένωσης», ο Ιταλός τεχνικός μίλησε με σεβασμό για την αντίπαλο της ομάδας του και τόνισε ότι εκείνη θα πρέπει να εμφανίσει πρόσωπο αντίστοιχο των τελευταίων αγώνων για να επικρατήσει.

«Αύριο παίζουμε το πρώτο από τα τρία εντός έδρας ματς που έχουμε στο δεύτερο γύρο του BCL. Γνωρίζουμε ότι παρά το κακό ρεκόρ που έχει η Νίμπουρκ είναι μια επικίνδυνη ομάδα και αυτό το απέδειξε στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου. Επίσης η προϊστορία έχει αποδείξει πόσο απρόβλεπτες είναι οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Περιμένουμε μια ομάδα που θα αγωνιστεί χωρίς πίεση, με ένα ιδιαίτερο αγωνιστικό στυλ και με πολλούς παίκτες που έχουν υψηλό ποσοστό ευστοχίας. Η Νίμπουρκ ενισχύθηκε τελευταία και θα έχει διαφορετική εικόνα από τον αγώνα της Τσεχίας. Πρέπει να προετοιμάσουμε τους παίκτες μας, ώστε να προσεγγίσουν με ιδιαίτερη προσοχή τον αγώνα. Δεν θα είναι εύκολος. Θα χρειαστούμε ακόμη μία μεγάλη εμφάνιση για να πάρουμε τη νίκη»
, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x