Euroleague

Μπλακ: «Πάμε να νικήσουμε στο ΟΑΚΑ»

Ενθουσιασμένος που θα κάνει πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, δήλωσε ο Ταρίκ Μπλακ.

Έτοιμη για τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ σύμφωνα με τον Ταρίκ Μπλακ, ο οποίος τόνισε επίσης πως περιμένει να βιώσει την... τρελή ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, καθώς είναι το πρώτο ταξίδι και η πρώτη γεύση από μία εκτός έδρας ατμόσφαιρα. Θα περιμένουμε τον κόσμο να έχει… τρελαθεί και θα δούμε για το τι είναι… φτιαγμένοι να κάνουν. Εμείς, θα πάμε να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε, να παίξουμε σκληρά, να απολαύσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Ταρίκ Μπλακ.

Από την πλευρά του, ο Νέβεν Σπάχια είπε: «Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο. Να κάνεις πρεμιέρα στην έδρα σου ή εκτός. Το καλύτερο είναι να πάρεις τη νίκη, όπου και κόντρα σε όποιον παίζεις. Αλλά, ακόμη δεν έχω καταλήξει που είναι προτιμότερο να παίζεις. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε. Ο Καλάθης είναι εκεί για αρκετό καιρό και είναι ένας βασικός τους παίκτης. Ο Σκότι Γουίλμπεκιν είναι νέος στην ομάδα μας και το ματς-απ πιστεύω ότι θα είναι λογικό, αλλά δεν νομίζω ότι θα είναι πάνω του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x