Γενικά

Μπογκντάνοβιτς στον ΣΠΟΡ 94,6: «Φανταστικός παίκτης ο Σλούκας – Ο Γιάννης είναι ο MVP»

Αποθεωτικός τόσο για τον Κώστα Σλούκα, όσο και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ήταν ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Στο περιθώριο του «Τουρνουά Ακρόπολις», ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μοιράστηκε με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 τις σκέψεις του για τον πρώην συμπαίκτη του στην Φενέρμπατσε Κώστα Σλούκα, τον οποίο αποθέωσε και προέβλεψε ότι θα επανέλθει στην αγωνιστική δράση σε λίγες μέρες. Ο 27χρονος Σέρβος, έκανε και ιδιαίτερη μνεία στα αθλητικά προσόντα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τον οποίο όπως τόνισε δεν μπορείς να πεις και πολλά.

Ο γκαρντ των Σακραμέντο Κίνγκς, μίλησε και για την «Επίσημη Αγαπημένη» στην οποία ξεχωρίζει την αυτοπεποίθηση που διαθέτει σαν σύνολο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην νέα σεζόν του NBA αλλά και το ιδιαίτερο στυλ παιχνιδιού της εθνικής ομάδας μπάσκετ της Σερβίας με τα πολλά «ψιλά κορμιά».

Αναλυτικά, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς μίλησε στο sport-fm.gr:

Για τους πολλούς ψηλούς παίκτες που διαθέτει η Σερβία στο ρόστερ της:

«Πρόκειται για πολύ μεγαλόσωμα ταλαντούχα παιδιά που πιέζουν αρκετά τους αντιπάλους. Μπορεί να μην χειρίζονται τόσο καλά την μπάλα, όμως μας δίνουν τεράστιο πλεονέκτημα στο παιχνίδι κάτω από το καλάθι».

Για το τι πρέπει να βελτιώσουν στο παιχνίδι τους οι «πλαβί» ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κύπελλο:

«Αν και είμαστε αρκετά καλοί σε αγωνιστική κατάσταση, πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο σε αυτό το κομμάτι αλλά και στην επικοινωνία μεταξύ μας. Φυσικά και η άμυνα είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο, αλλά προέχει πιστεύω το κομμάτι της συνεννόησης στο παρκέ».

Για το σημερινό(18/8) παιχνίδι απέναντι στην Ελλάδα:


«Η Ελλάδα αποτελεί μια από τις καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, διαθέτει αυτοπεποίθηση και γνωρίζει τις ικανότητες των παικτών που διαθέτει στο ρόστερ της. Από την άλλη και εμείς είμαστε καλή ομάδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι βρεθούν στο γήπεδο, θα παρακολουθήσουν ένα εξαιρετικό παιχνίδι».

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο:

«Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τι να πούμε, είναι ο MVP του NBA. Τον ξέρω από το 2014 όταν ακόμα ήταν έφηβος και αυτό που έχω να πω είναι ότι συνεχώς βελτιώνεται. Έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο την αθλητικότητα, που ήδη διαθέτει από μικρός».

Για την νέα σεζόν με τους Κίνγκς στο NBA:

«Σίγουρα τα playoffs. Από εκεί μετά, θέλω να κάνουμε την διαφορά με τους Σακραμέντο Κίνγκς. Ο ατομικός μου στόχος είναι κάθε νέα χρονιά να τα πηγαίνω καλύτερα από τις προηγούμενες, θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς».

Για τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα, πρώην συμπαίκτη του στην Φενέρμπαχτσε:

«Ο Κώστας (σσ Σλούκας)είναι ένας φανταστικός αθλητής και αποτελεί εξαιρετική εμπειρία να τον έχεις συμπαίκτη. Πρόκειται για έναν μεγάλο όπλο της Ελλάδας στο κομμάτι του σουτ και σίγουρα η παρουσία του στην Κίνα είναι απαραίτητη. Παρόλα πιστεύω ότι θα είναι καλά σε λίγες μέρες. Χρειάζεται λίγο χρόνο για να επανέλθεις την αγωνιστική δράση».

Επιμέλεια: Χρήστος Κατριμουστάκης - Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x