Γενικά

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ στην Κωνσταντινούπολη για τον αδερφό του

Ενώ η Γαλατασαράι ετοιμάζεται για τις σειρές των play off, με τη Φενέρμπαχτσε, το αστέρι των Μπλέιζερς, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ βρίσκεται στη Κωνσταντινούπολη και πανηγυρίζει για τον αδερφό του.

Τα αδέρφια, Έρικ και Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, τη σεζόν 2015-2016 θα τη θυμούνται για καιρό.

Ο μεγάλος αδερφός Έρικ, που οδήγησε τη Γαλατασαράι να κατακτήσει το φετινό Eurocup, τώρα έχει στρέψει το βλέμμα του στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Από την άλλη, ο νεότερος της οικογένειας, Σι Τζέι, είχε μια εκπληκτική σεζόν με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, έχοντας κατά μέσο όρο 20.8 πόντους και 4.3 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του στο δεύτερο γύρο των play offs του ΝΒΑ. Επίσης, χρίστηκε και ως ο πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος.

Τώρα μιας και οι υποχρεώσεις του με την ομάδα του Πόρτλαντ έχουν τελειώσει, επέλεξε να επισκεφθεί τη Κωνσταντινούπολη, για να υποστηρίξει των αδερφό του.

Εκεί, λοιπόν, ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ απάντησε στα ερωτήματα των δημοσιογράφων για το τουρκικό πρωτάθλημα καθώς και για τον αδερφό του.

Ποια είναι η γενική σου εντύπωση για το επίπεδο του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και τους παίκτες που αγωνίζονται σε αυτό; Ορισμένοι παίκτες που αγωνίζονται εδώ, τους γνωρίζεις από την Αμερική.


Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά είναι πολύ ταλαντούχα. Έχουν πολλές προοπτικές. Είναι καλοί σουτέρ και εξίσου καλοί πασαδόροι. Απολαμβάνω το Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Είναι ένα πολύ καλό μπραντ.


Ο αδερφός σου είχε μια εξαιρετική σεζόν εδώ πέρα. Αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του Eurocup και είναι ο πιο διάσημος παίκτης του πρωταθλήματος. Πως νιώθεις με τις αντιδράσεις των οπαδών για το πρόσωπο του αδερφού σου;


Έχει πολύ πλάκα. Έχει αρκετούς υποστηρικτές εδώ πέρα. Μέχρι στιγμής έχει μια πολύ πετυχημένη καριέρα. Το να κερδίζεις το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη στο Eurocup αυτή τη σεζόν είναι μεγάλη τιμή. Είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Όπως και εγώ είμαι αρκετά περήφανος για τον ίδιο.


Βρίσκεσαι στη Κωνσταντινούπολη και παρακολούθησες το παιχνίδι Πινάρ Καρσιγιάκα – Γαλατασαράι τις προάλλες. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν τους πιο παθιασμένους οπαδούς στο πρωτάθλημα. Ποιά είναι η εντύπωσή σου για την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού;


Είναι αρκετά υποστηρικτικοί και παθιασμένοι οπαδοί. Έρχονται στο γήπεδο νωρίς και ετοιμάζουν την ατμόσφαιρα. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης φωνάζουν τα ονόματα των παικτών. Πρέπει να συνηθίσεις τα σφυρίγματα και τις φωνές, αλλά κατά τ’ αλλά είναι πολύ ευχάριστο περιβάλλον για να παρακολουθήσεις έναν αγώνα.



Επιμέλεια: Βίλλυ Κεφαλά

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x