Ελλάδα

Όλα δείχνουν Μπόμπι Μπράουν στον Ολυμπιακό!

Αφού εγκατέλειψε την περίπτωση του Κιθ Λάνγκφορντ, ο Ολυμπιακός φαίνεται να είναι πιο κοντά στον Μπόμπι Μπράουν, όπως μετέδωσε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Μπόμπι Μπράουν είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει –αυτή την στιγμή- στη λίστα του Ολυμπιακού, για την ενίσχυσή του στην περιφέρεια, όπως μετέδωσε ο Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ως στόχο τον Κιθ Λάνγκφορντ, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ δεν είναι εντάξει από ιατρικής άποψης.

Έτσι, η ομάδα του Πειραιά φαίνεται να έχει ξεχωρίσει και να παλεύει τον 33χρονο γκαρντ, ο οποίος έχει μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και τα δύο τελευταία χρόνια ήταν τους Ρόκετς, από τους οποίους έμεινε ελεύθερος πριν από μερικές ημέρες.

Ο έμπειρος Αμερικανός έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό ύστερα από τη θητεία του στον Άρη, τη σεζόν 2010/11. Νωρίτερα, είχε περάσει από διάφορες ομάδες του ΝΒΑ όπως Κινγκς, Τίμπεργουλβς, Χόρνετς και Κλίπερς, τη σεζόν 2012/13 ήταν στην «καλή» Σιένα, για μία τριετία ήταν στην Κίνα και τους Λέοπαρντς, ενώ το 2016 είχε ένα σύντομο πέρασμα από την Μπεσίκτας.

Προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται κάτι από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά το θέμα της ενίσχυσης αναμένεται να πάρει «φωτιά» την Παρασκευή (23/2), μία ημέρα μετά το παιχνίδι με τη Βαλένθια, στο ΣΕΦ, για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x