Ελλάδα

Όλα δείχνουν ΟΑΚΑ για τελικό Κυπέλλου

Οι ενστάσεις της αστυνομίας ήταν απροσπέλαστες και ο τελικός Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη οδεύει προς ΟΑΚΑ, παρά την επιθυμία των «κίτρινων» για Αλεξάνδρειο. Σύντομα η οριστική απόφαση.

Θέμα λίγων λεπτών είναι πλέον να μπει οριστικό τέλος στο σίριαλ με την έδρα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη.

Οι ενστάσεις της αστυνομίας για διεξαγωγή του τελικού στη Λάρισα απέκλεισαν οριστικά τη συγκεκριμένη λύση. Οι εμπλεκόμενες πλευρές είχαν συμφωνήσει πως σε περίπτωση που το κλειστό της Νεάπολης έβγαινε από την εξίσωση, ο τελικός θα διεξαγόταν στο ΟΑΚΑ και όλα δείχνουν πως αυτή θα είναι η έδρα του τελικού.

Πηγές από τον Άρη, ωστόσο, αναφέρουν πως θα τεθεί εκ νέου ζήτημα για διεξαγωγή του αγώνα στο Nick Galis Hall, αλλά μοιάζει πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο να προχωρήσει, καθώς η αστυνόμευση σε ένα πολύ μικρότερο του ΟΑΚΑ γήπεδο θα είναι πολύ δύσκολη. Οι «κίτρινοι» έδειξαν διάθεση να επαναφέρουν στο τραπέζι και τη λύση της Ξάνθης, αλλά και αυτό μοιάζει απίθανο να γίνει δύο εβδομάδες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία για τον τελικό.

Η απόφαση αναμένεται από ώρα σε ώρα, στην εν εξελίξει σύσκεψη στα γραφεία της ΕΟΚ, με την αστυνομία και τους εκπροσώπους των δύο ομάδων.

Εφόσον ο τελικός γίνει στο ΟΑΚΑ, τότε η ημερομηνία του θα μετατεθεί για τις 18 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, καθώς την Κυριακή γίνεται το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, που δεν αλλάζει (συν τοις άλλοις και λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων»).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x