Ευρώπη

Παπανικολόπουλος: «Βιαστήκαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι»

Στις κακές επιλογές των παικτών του Περιστερίου στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε τη δύσκολη τελικά νίκη επί της Μόρναρ ο Νίκος Παπανικολόπουλος.

Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» έδωσε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τα πεπραγμένα τους στο παρκέ και στάθηκε στα πολλά επιθετικά ριμπάουντ των Μαυροβούνιων που τους έβαλαν στο ματς, δίνοντας το σύνθημα για ΑΕΚ και Μπάμπεργκ.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη, συγχαρητήρια και στη Μόρναρ, γιατί παίζει πάρα πολύ καλά τον τελευταίο καιρό και, παρά τις απουσίες της σήμερα, αντεπεξήλθε στο παιχνίδι και, όσο πέρναγε η ώρα, κυριαρχούσε. Νομίζω ότι βιαστήκαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι και είχαμε λάθος επιλογές. Αυτό ήταν το βασικότερο λάθος που κάναμε σε αυτό το ματς.

Από ‘κει και πέρα, ο αριθμός των επιθετικών ριμπάουντ που πήρε η Μόρναρ καθόρισε τις κατοχές, τους έβαλε στο παιχνίδι και στο τέλος κερδίσαμε έναν αγώνα δύσκολα, που θα μπορούσαμε να τον έχουμε τελειώσει πιο νωρίς, αλλά με σωστό τρόπο και χωρίς βιασύνη».

Όσο για την συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας, ήταν ξεκάθαρος. «Πρώτα ΑΕΚ, κρίσιμο παιχνίδι για το πρωτάθλημα, και μετά Μπάμπεργκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x