Ελλάδα

Πασκουάλ: «Ευχαριστώ τον Λάσο για τα καλά του λόγια, απίστευτο μέλλον ο Αντετοκούνμπο»

Την ευγνωμοσύνη του στον Πάμπλο Λάσο, για τα καλά λόγια που είπε για εκείνον, εξέφρασε ο Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος βλέπει ένα λαμπρό μέλλον για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τον Πάμπλο Λάσο, για τα καλά λόγια που είπε προσφάτως για εκείνον, ευχαρίστησε ο Τσάβι Πασκουάλ σε δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της παρουσίασης της συνεργασίας ανάμεσα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods και τη Mercedes Benz.

«Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται για τα παιδιά. Είναι χαρά μας να είμαστε εδώ και να μπορούμε να προσφέρουμε και να τους δίνουμε αφορμές για να χαμογελούν», δήλωσε αρχικά ο Τσάβι Πασκουάλ για τις ενέργειες που κάνουν οι «πράσινοι» για το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ στη συνέχεια ερωτήθηκε για τα καλά λόγια που είπε ο Πάμπλο Λάσο, μετά την κατάκτηση του Copa del Rey από τη Ρεάλ Μαδρίτης:

«Τον ευχαριστώ πολύ για τα λόγια που είπε. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμός. Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι, άλλες νίκησε ο ένας, άλλες ο άλλος. Πάνω απ' όλα όμως σεβόμαστε τη δουλειά του άλλου και όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής».

Τέλος, ο Καταλανός κόουτς μίλησε και με τα καλύτερα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με αφορμή τη συμμετοχή του στο All Star Game του ΝΒΑ: «Είναι ένας Ευρωπαίος παίκτης που παίζει καλά και αυτό είναι σημαντικό για όλη την Ευρώπη. Θα έχει ένα απίστευτο μέλλον και σίγουρα θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει για να γίνει ακόμα καλύτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x