Euroleague

Πιανιτζάνι: «Είναι σε φόρμα ο Παναθηναϊκός»

Πολύ δύσκολο έργο θα έχει η Αρμάνι Μιλάνο απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Σιμόνε Πιανιτζάνι.

Στην πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός το τελευταίο διάστημα και στη μεγάλη επίδραση του Νικ Καλάθη στο παιχνίδι του, αναφέρθηκε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σιμόνε Πιανιτζάνι:

«Ο Παναθηναϊκός έρχεται από πέντε σερί νίκες, με τις τρεις να είναι εκτός έδρας και τη μία μέσα στη Μόσχα, το τελευταίο δευτερόλεπτο. Αυτό τα λέει όλα για τη φόρμα και την αυτοπεποίθησή τους. Είναι μία αθλητική ομάδα, προσπαθούν να πιέσουν από τα πρώτα δευτερόλεπτα, αναγκάζοντας τις άμυνες σε κατάρρευση στη ρακέτα. Ο Καλάθης, ο οποίος δημιουργεί τα μισά από τα πικ εν ρολ τους, ορίζει τον ρυθμό και γι’ αυτό δεν μεγάλη ποικιλία.

Αλλά, ο ίδιος μπορεί να δημιουργήσει πολλές καταστάσεις για τους τοπ παίκτες που έχουν και κόντρα σε εκείνους θα πρέπει να παλέψουμε. Αμυντικά -και αυτή είναι η πιο σημαντική παράμετρος- ο Παναθηναϊκός πιέζει πολύ επιθετικά. Φυσιολογικά, είμαστε καλοί στις αποστάσεις στο παρκέ, αλλά κόντρα σε μία τέτοια άμυνα θα πρέπει να είναι πιο δύσκολο. Πιστεύω ότι σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα ριμπάουντ και οι πόντοι στο τρανζίσιον
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x