Ελλάδα

Πήρε Σλαφτσάκη ο Απόλλων Πατρών

Μια ακόμη καλή κίνηση έκανε ο Απόλλων Πατρών, που απέκτησε τον Διαμαντή Σλαφτσάκη.

Μετά την ανανέωση με τους Βεργίνη και Κουζέλογλου, ο Απόλλων Πατρών έκανε μία ακόμη καλή κίνηση αποκτώντας τον Διαμαντή Σλαφτσάκη.

Ο 22χρονος φόργουορντ (2,02μ.) υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Αχαιούς. Μάλιστα στη νέα του ομάδα θα βρει τον Κώστα Μέξα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον ΚΑΟΔ προ διετίας.

Την περασμένη περίοδο είχε 4,3 πόντους και 2.5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

«Ο Απόλλων Carna Πάτρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Έλληνα Forward Διαμαντή Σλαφτσάκη.Ο αθλητής έχει ύψος 2.02μ και είναι γεννημένος το 1994.

Την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκε στον Κόροιβο Αμαλιάδας (4,3π. και 2.5ρ.). Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 2χρόνια.Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Διαμαντή Σλαφτσάκη στην «οικογένεια» του Απόλλωνα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

ΤO WHO IS WHO

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης (1994, 2.02μ.) ξεκίνησε το μπάσκετ από τον ΓΑΣ Χαλκηδόνα για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στονΜαντουλίδη. Το 2012 άνοιξε γι' αυτόν η «πόρτα» της Basket League, αφού υπέγραψε στον ΚΑΟΔ όπου και παρέμεινε μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Το καλοκαίρι του 2015 πήρε μεταγραφή για τον Κόροιβο Αμαλιάδας για ένα χρόνο ενώ πριν λίγες ημέρες συμφώνησε να αγωνιστεί στον Απόλλωνα CARNA για τα επόμενα δύο χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x