NBA

Πιρς: «Δεν με εξέπληξαν οι γροθιές μεταξύ Ρόντο και Πολ»

Από τη θέση του τηλεοπτικού σχολιαστή πλέον, ο Πολ Πιρς μίλησε για το επεισόδιο ανάμεσα σε Ρόντο και Πολ, τονίζοντας πως ήταν κάτι το οποίο δεν του προκάλεσε έκπληξη.

Μπορεί πολλοί να εξεπλάγησαν όταν «άναψαν τα αίματα» κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ανάμεσα σε Λος Άντζελες Λέικερς και Χιούστον Ρόκετς, με τους Ράγιον Ρόντο και Κρις Πολ να ανταλλάσσουν γροθιές στο παρκέ του «Staples Center», αλλά ο Πολ Πιρς δεν ήταν ένας από αυτούς.

Ο 41χρονος θρύλος του NBA και πλέον σχολιαστής στην τηλεόραση του «ESPN», ο οποίος έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Ρόντο στους Σέλτικς, μίλησε για το περιστατικό μετά το τέλος του παιχνιδιού, τονίζοντας πως οι δύο παίκτες έχουν «προηγούμενα».

«Δεν μου προκάλεσε καμία έκπληξη. Ο Ρόντο και ο Κρις Πολ ποτέ δεν συμπαθιόντουσαν. Όλο αυτό ξεκίνησε την πρώτη ή τη δεύτερη χρονιά του Ρόντο στο NBA. H αλήθεια είναι πως με εξέπληξε το γεγονός πως αυτός ήταν ο πρώτος τους καυγάς, αφού ποτέ δεν τα πήγαιναν καλά οι δυο τους», ήταν τα λόγια του Πιρς.

Να σημειωθεί πως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η τιμωρία των δύο παικτών, αλλά είναι δεδομένο πως θα χάσουν αρκετά από τα επόμενα παιχνίδια των ομάδων τους.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x