Ελλάδα

Πρίφτης: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο»

Στο γεμάτο απουσιολόγιό του στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης, ενόψει του τρίτου ματς του Άρη με την ΑΕΚ για την τρίτη θέση της Α1 και ανέλυσε τις παγίδες που κρύβει το παιχνίδι για την ομάδα του.

Τον αυξημένο δείκτη δυσκολίας που έχει για τον Άρη το τρίτο ματς των πλέι οφ για την τρίτη θέση κόντρα στην ΑΕΚ σχολίασε ο Δημήτρης Πρίφτης.

«Έχουμε μπροστά μας ακόμα μία δύσκολη αναμέτρηση. Η αποστολή μας γίνεται ακόμα πιο δύσκολη, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε. Η ομάδα είναι καταπονημένη και στη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε, κάθε απουσία έχει μεγαλύτερη σημασία. Ωστόσο, με όσα όπλα έχουμε στη διάθεσή μας, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο, όπως κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια», σχολίασε αρχικά ο τεχνικός του συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Για την μέχρι τώρα πορεία του Άρη, σχολίασε: «Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει μία νίκη έως τώρα, όμως διάφοροι παράγοντες δε μας το επέτρεψαν. Κοιτάμε μπροστά και πρέπει να εφαρμόσουμε το πλάνο μας στο “Νίκος Γκάλης”, ώστε να διεκδικήσουμε κάτι θετικό», ενώ για το πλάνο που καταστρώνει για το παιχνίδι, είπε: «Όπως σε όλα τα ματς, ειδικά εκτός έδρας, η αμυντική προσήλωση, η αποφυγή της φθοράς από τα φάουλ, τα λιγότερα δυνατά λάθη και η αποτελεσματικότητα στην επίθεση, θα είναι τα σημεία που θα κρίνουν την έκβαση της αναμέτρησης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x