NBA

Ρατσιστικά μηνύματα μίσους κατά Λεμπρόν δέχτηκε ο ιδιοκτήτης των Καβαλίερς

Το tweet του Λεμπρόν Τζέιμς κατά του Ντόναλντ Τραμπ είχε ως αποτέλεσμα να γίνει αποδέκτης ρατσιστικών μηνυμάτων για τον «βασιλιά» ο ιδιοκτήτης των Καβαλίερς, Νταν Γκίλμπερτ,

Την αποκάλυψη/καταγγελία πως μετά το «καυστικό» tweet του Λεμπρόν Τζέιμς κατά του Ντόναλντ Τραμπ έγινε ο ίδιος αποδέκτης ρατσιστικών μηνυμάτων κατά του «βασιλιά» έκανε ο ιδιοκτήτης των Καβαλίερς, Νταν Γκίλμπερτ. Μάλιστα δήλωσε αηδιασμένος από τη συμπεριφορά αυτή και τόνισε πως δεν είχε καν ενημερώσει σχετικά τον σούπερ σταρ της ομάδας του για την επίθεση μίσους που δέχτηκε.

«Έλαβα πολλά ηχητικά μηνύματα μετά το tweet του Λεμπρόν. Ήταν μερικά από τα πιο εχθρικά, ρατσιστικά και αηδιαστικά πράγματα που έχω ακούσει ποτέ μου. Δεν ήξερα ούτε κι εγώ ότι υπήρχε τέτοιος ρατσισμός στη χώρα μας. Μπορούσες να ακούσεις το μίσος και το ρατσισμό στη φωνή τους», τόνισε ο Γκίλμπερτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ιδιοκτήτης των Καβαλίερς και η σύζυγός του είχαν ενισχύσει οικονομικά στην προεκλογική του εκστρατεία τον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος τον είχε αποκαλέσει δημοσίως «εξαιρετικό φίλο και μεγάλο υποστηρικτή».

Υπενθυμίζεται πως ο Λεμπρόν είχε αποκαλέσει τον Τραμπ «αλήτη» μετά την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Στεφ Κάρι για την απόφαση των Γουόριορς να μην επισκεφτούν τον Λευκό Οίκο ως είθισται να κάνουν οι πρωταθλητές του ΝΒΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x