Ελλάδα

Σερέλης: «Η μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας μας»

Ως τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας του Λαυρίου χαρακτήρισε αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Σερέλης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην Πυλαία.

Ο τεχνικός της ομάδας των ανατολικών προαστίων τόνισε πως έχουν κάνει καλές εμφανίσεις και τους άξιζε μια μεγάλη νίκη νωρίτερα στο πρωτάθλημα. Θεωρεί πως η παραμονή έχει έρθει και πως θα πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές για να μη γίνει αυτό, αναλύοντας το πως σταμάτησαν τον Σχορτσανίτη μετά στη ρακέτα και τα καλά ποσοστά στα σουτ, όπως και τα 16 κλεψίματα των παικτών του.

Αναλυτικά: «Καταφέραμε και κάναμε τη μεγαλύτερη νίκη της ιστορίας μας επί ενός αντιπάλου με ιστορία. Μέχρι σήμερα, είχαμε κάνει αρκετά καλές εμφανίσεις, αλλά δε σημειώσαμε μια τέτοια νίκη. Αν δείτε πιο προσεχτικά τα αποτελέσματά μας, ίσως να την αξίζαμε νωρίτερα. Ήμασταν καλύτεροι μετά τη δεύτερη περίοδο. «Σφίξαμε» την άμυνά μας και δημιουργήσαμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι στο τέλος, τα πράγματα είναι πιο εύκολα.

Αισθάνομαι ότι είμαστε κοντά στην παραμονή. Μόνο με ένα συνδυασμό αποτελεσμάτων, θα μείνουμε εκτός. Θα πρέπει, όμως, να κάνουμε τη μία νίκη που θέλουμε για να μείνουμε στην κατηγορία. Μπορούμε, όμως, και δύο νίκες. Είναι μία δικαίωση για την προσπάθεια που κάνουμε για να φτάσουμε σε αυτό το ρεκόρ των οκτώ νικών τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.

Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τη ρακέτα μας, με τον Σχορτσανίτη να μην παίρνει μπάλες. Ρισκάραμε κάποια σουτ, αφού ο ΠΑΟΚ είχε 7/9 τρίποντα στο ημίχρονο και έτσι είπα στα παιδιά πως, αν δεν είχαμε σκορ από το λόου ποστ, θα ήταν δύσκολο. Τους είπα ότι αν μέναμε κοντά στο σκορ, θα μπορούσαμε να νικήσουμε. Ο ΠΑΟΚ είχε 1/13 τρίποντα στο δεύτερο ημίχρονο και, έτσι, ‘γυρίσαμε’ το παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ περνάει την μπάλα στη ρακέτα και μέσα από ομαδική δουλειά. Κλείσαμε αυτές τις πάσες και στην αδύναμη πλευρά. Παράλληλα, ίσως να αγχώθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και δεν είχαν καλές επιλογές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x