Ευρώπη

Σιμόνοβιτς: «Θα πάμε στην Κρήτη για τη νίκη»

Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς χαρακτήρισε την Ελλάδα σπουδαία ομάδα, αλλά ξεκαθάρισε πως η Σερβία θα ψάξει το… ροζ φύλλο αγώνα, στο μεταξύ μας ματς!

Αποφασισμένη να κάνει τα… πάντα είναι η Σερβία, προκειμένου να έρθει το δύο στα δύο, στα παιχνίδια της με Ελλάδα και Εσθονία και ταυτόχρονα να… ανοίξει η πόρτα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας!

«Δουλειά μας είναι να παίζουμε, να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να νικήσουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο και θέλουμε τις νίκες απέναντι σε Ελλάδα και Εσθονία. Αν αυτό συμβεί, θα ανοίξει η πόρτα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά αναλογιζόμενοι πως στα επόμενα δύο παράθυρα δεν θα έχουμε ξανά παίκτες από ομάδες της Euroleague και του ΝΒΑ. Αυτό μας αναγκάζει να είμαστε ακόμη πιο συγκεντρωμένοι», είπε αρχικά ο έμπειρος φόργουορντ της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Και πρόσθεσε, στις δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα της πατρίδας του «Zurnal», για τον μεταξύ μας αγώνα: «Όσον αφορά στο παιχνίδι με την Ελλάδα, πρόκειται για μία σπουδαία ομάδα, αλλά θα πάμε στην Κρήτη για τη νίκη. Κάνουν την προετοιμασία τους κι εμείς την δική μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x