Ο επί 15 χρόνια πρόεδρος των Μάβερικς, Τερντέμα Άσσερι, φαίνεται πως παρενοχλούσε τις γυναίκες που εργάζονταν στον οργανισμό με αγγίγματα και σχόλια. Οι γυναίκες, παρά τα έντονα παράπονά τους, συνέχιζαν να εργάζονται στον σύλλογο.

Άξιο αναφοράς είναι, επίσης, πως λίγες μέρες πριν τη δημοσιοποίηση του άρθρου, οι Μάβερικς φαίνεται να αντιλήφθηκαν τη «βόμβα» που ήταν έτοιμη να σκάσει και είχαν εκδώσει δήλωση, στην οποία έκαναν γνωστό πως διεξάγουν έρευνα για απρεπή συμπεριφορά προς το εργατικό δυναμικό του συλλόγου κατά το παρελθόν.

Η διοίκηση της ομάδας, πάντως, τονίζει πως έμαθε πολύ πρόσφατα για τις προαναφερθείσες κατηγορίες του υπαλλήλου.

Η εργαζόμενοι φαίνεται να ήταν εξοργισμένοι από τον υπεύθυνο του γραφείου ανθρώπινου δυναμικού, Μπράντι Πίτμαν, ο οποίος μάλιστα προσλήφθηκε το 1998, λίγο μετά τα πρώτα «κρούσματα», δηλαδή, της συμπεριφοράς του Άσσερι.

Μαρτυρία κοπέλας στο IS αναφέρει πως ο πρώην αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ, Πολ Μονρό, την απείλησε πως θα απολυθεί εάν δεν το «βούλωνε» και δεν κοίταζε τη δουλειά της. «Είναι το αφεντικό της», είπε ο Μονρό.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ