Ευρώπη

«Στην Ευρωλίγκα θα χρειαζόταν τριπλάσια χρήματα για να καταφέρουμε… τίποτα»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Βίρτους Μπολόνια θεωρεί πως η θέση της ομάδας του είναι στο Basketball Champions League, τουλάχιστον για την ώρα.

Η πιο συνετή επιλογή για την ευρωπαϊκή παρουσία της Βίρτους Μπολόνια είναι, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, το Basketball Champions League, όπως δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του ιταλικού κλαμπ, Λούκα Μπαράλντι.

«Τo BCL έχει το ίδιο πρεστίζ με το Eurocup. Υπάρχουν ομάδες όπως η ΑΕΚ, η Μπάμπεργκ, η Τενερίφη, η Χάποελ, ομάδες που θα μπορούσαν να είναι ανάμεσα στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Για αυτό θα συνεχίσουμε να παίζουμε στο BCL. Η FIBA κάνει καταπληκτική δουλειά. Μόνο η Ευρωλίγκα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Και για εμάς, είναι καλύτερο να κερδίζουμε το BCL παρά να είμαστε 10οι στην Ευρωλίγκα. Θα φτάσουμε κι εκεί προφανώς, αλλά όχι τώρα, γιατί θα χρειαστεί να ξοδέψουμε τρεις φορές περισσότερα χρήματα για να καταφέρουμε το …τίποτα. Είμαστε εδώ για να χτίσουμε μία ισορροπημένη ομάδα, που μπορεί να γίνει καλύτερη αν βάλουμε στο ρόστερ 1-2 παίκτες», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x