Ευρώπη

Θέλει να κρατήσει τον Περπέρογλου ο Ερυθρός Αστέρας

Επιθυμία του Ερυθρού Αστέρα και του Μίλαν Τόμιτς είναι η παραμονή του Στράτου Περπέρογλου, σύμφωνα με τους Σέρβους.

Μετά την κατάκτηση και του πρωταθλήματος Σερβίας, η χρονιά ολοκληρώθηκε ιδανικά για τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος πριν από μερικές εβδομάδες κατέκτησε την Αδριατική λίγκα, που του έδωσε το εισιτήριο για τη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ήδη, ο Μίλαν Τόμιτς καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν και σ’ αυτά σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας βρίσκεται και ο Στράτος Περπέρογλου. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου ήταν απόλυτα ικανοποιημένοι με την παρουσία του Έλληνα φόργουορντ και γι’ αυτό θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν για να τον κρατήσουν, αφού το συμβόλαιό του έληξε. Ωστόσο, πολλά θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ που θα έχουν και το σίγουρο είναι πως αυτό θα πρέπει να αυξηθεί σημαντικά σε σχέση με αυτό που είχαν φέτος.

Ανάλογη περίπτωση με του «Πέρπε» είναι και αυτή του Κέι Σι Ρίβερς στον Ερυθρό Αστέρα. Το συμβόλαιο του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε και παρά τη θέληση ων «ερυθρόλευκων» να τον κρατήσουν, δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει.

Εκείνος που θα αγωνίζεται στο Βελιγράδι και την επόμενη σεζόν, είναι ο Μπίλι Μπάρον, καθώς ανανέωσε πρόσφατα για ακόμη έναν χρόνο τη συνεργασία του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x