Ευρώπη

Τσάνακ: «Η ΑΕΚ τιμώρησε τα λάθη μας στο τέλος»

Στην κακή εκτέλεση των επιθέσεων στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά και στα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο Βινς Χάντερ, στάθηκε ο προπονητής της Λιετκαμπέλις.

Ο Νέναντ Τσάνακ έμεινε ευχαριστημένος από την άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του για 36 λεπτά, όπως είπε ο ίδιος, ωστόσο ο κόουτς της Λιετκαμπέλις υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν εκτέλεσε σωστά τα συστήματα στο φινάλε, ενώ απένειμε τα εύσημα στον Χάντερ, τονίζοντας πως η ομάδα του πόνεσε από τα επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο σέντερ της ΑΕΚ:

«Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να νικήσουμε. Παίξαμε καλά στην άμυνα για 36 λεπτά, είχαμε υπομονή στην επίθεση, αλλά στο τέλος δεν εκτελέσαμε σωστά τα συστήματα στην επίθεση και κάναμε πολλά λάθη. Αυτό απέναντι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ είναι οδυνηρό. Μας τιμώρησε. Τα επιθετικά ριμπάουντ του Χάντερ στο τέλος μας πόνεσαν. Δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ και μας τιμώρησαν. Πρέπει να ετοιμαστούμε τώρα για τα επόμενα παιχνίδια σε Λιθουανία και BCL. Κάθε παίκτης έκανε από μια φορά κάτι που δεν το κάναμε στην προπόνηση. Αυτά είναι 5 λάθη, που κρίνουν το παιχνίδι. Είναι οδυνηρό για μας, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x