Ελλάδα

«Υπολογίζουμε στη Μάλτση για τo Σάββατο»

Η αποστολή της Εθνικής μπάσκετ γυναικών έφτασε νωρίς την Πέμπτη στη Χαλκίδα, ενόψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου με τη Βουλγαρία για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2017.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Κεραμιδάς, στην προπόνηση της μέρας διαπίστωσε πως δεν είχε στη διάθεσή του την Εβίνα Μάλτση.
Κάθε μέρα η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος διαπιστώνει θετικά αποτελέσματα για το διάστρεμμα που την ταλαιπωρεί στο δεξιό αστράγαλο, το οποίο βελτιώνεται με γρήγορους ρυθμούς.

Ο κ. Κεραμιδάς αρκέστηκε να τονίσει: «Αυτή τη στιγμή θεωρούμε δεδομένη την παρουσία της Μάλτση στον αγώνα του Σαββάτου».

Η άμεση συνεργάτης του στον πάγκο, Ελένη Καφαντάρη, τόνισε πως: «Για τη Βουλγαρία, ξέρουμε ότι έχει τρεις αλλαγές στη σύνθεσή της, σε σχέση με τον αγώνα που παίξαμε στην έδρα της. Με διάφορα βίντεο, έχουμε συλλέξει τις αναγκαίες πληροφορίες.

Επειδή τη γνωρίζουμε, θέλουμε να την πιέσουμε, να είμαστε πιο επιθετικές στην άμυνα, ώστε να πάρουμε από την αρχή του αγώνα μια διαφορά ασφαλείας. Και, αν είναι δυνατόν, να τη διευρύνουμε ως τη λήξη της αναμέτρησης. Άλλωστε, εκτός από τη νίκη, "κυνηγάμε" και τη διαφορά, ώστε να διατηρηθούμε στις έξι καλύτερες δεύτερες ομάδες και να προκριθούμε στην Τσεχία».

Τέλος, την Παρασκευή στις 12:00 και αμέσως μετά την προπόνηση της ημέρας, το τεχνικό τιμ και οι αθλήτριες θα τεθούν στη διάθεσή των εκπροσώπων του Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x